Dzień dobry,
jako, że niedługo (druga połowa listopada) mój znajomy z Chin przylatuje do Polski i postanowiłem go troszeczkę 'wykorzystać', chciałbym zapytać czy ktoś z Was nie byłby zainteresowany poniższymi herbatami, które będę brał również dla siebie:
1. Huang Jin Gui oolong - 100g - 48 zł
2. Wuyi Shui Xian oolong - 100g - 57 zł
3. Alishan High-mountain oolong - 100g - 74 zł
4. Dong Ding oolong - 100g - 64 zł
5. Lan Gui Ren oolong - 100g - 38 zł
6. Li Shan oolong - 100g - 46 zł
Jeśli ktoś chciałby coś innego, a będzie tylko taka możliwość, to oczywiście możemy domówić - sam też chętnie popróbuję.

Piszę, ponieważ troszkę większe zakupy zawsze wychodzą taniej. Wszystkie powyższe herbaty kupował będę w jakości
'PREMIUM' u sprawdzonego sprzedawcy - a zakupów dokona Chińczyk z krwi i kości, więc nie spodziewam się żadnych niemiłych niespodzianek. No i na koniec najważniejsze -
nie mam tu zamiaru na nikim zarabiać - żeby nie było wątpliwości, ceny ustalam na podstawie % udziału w opakowaniach poszczególnych herbat z zaokrągleniem do całych złotówek. Oczywiście przesyłka w Polsce wg. cennika Poczty Polskiej + cena koperty bąbelkowej (nie wiem ile kosztuje, ale to raczej będą groszowe sprawy).
Fajnie by było, korzystając z okazji, zamawiać w opakowaniach 250 lub 500g. Ważne, aby jednak całość nie przekroczyła 5 kg (chcę żeby przywiózł mi jeszcze kilka akcesoriów

), a jak wiemy waga bagażu jaki można ze sobą zabrać do samolotu jest dość ograniczona.

Także jakby ktoś był zainteresowany, to zapraszam do kontaktu i ustalimy wszystkie szczegóły.

Pozdrawiam